Calmon Stegmotorteknik AB

Jobba hos oss

Arbete vid momentmätutrustning, trädklättring och grillning

Vi söker dig som gillar teknik. Calmon är ett konsult­företag som jobbar med produkt­utveckling. Vi jobbar huvud­sakligen med motor­styrningar för små motorer. För oss är motor­styrningar allt ifrån mekaniken som motorn driver till elektroniken och programvaran som styr. Ofta kallas det mekatronik! Motorstyrning för oss är också den utrustning som används för att mäta på och analysera systemens prestanda. Inom området stegmotorer har vi för Sverige unik kompetens och utrustning. Vi arbetar som specialiserade konsulter. Våra kunder är i huvudsak stora och medelstora företag i södra Sverige. Våra projekt blir både utmanande och omväxlande.

Vi söker dig som vill dela vår ambition att vara bäst i Sverige på att styra små motorer. Om du vill jobba med kul teknik och vara delaktig i att uppnå vår högt ställda ambition så hör av dig. Det spelar ingen roll om du kommer direkt från högskolan eller har arbetat några år redan. Vi kan, för dig med rätt förutsättningar och ambitioner erbjuda ett tekniskt utmanande och spännande arbete.

Sommarjobb

Vi erbjuder sommarjobb både för dig som studerar teknik på högskolenivå och för dig som läser teknik, natur eller el och energi på gymnasiet. Läs mer

Examensarbete

Vi erbjuder exjobb både på civilingenjörsnivå och på högskoleingenjörsnivå. Läs mer

GY-Arbete

Vi erbjuder GY-arbeten för dig som går på teknik, natur eller el och energiprogrammet. Läs mer

PRAO och studiebesök

Vi tycker det är viktigt att tidigt visa ungdomar hur det är att jobba med teknik och produktutveckling. Du som går i grundskolan och ska göra PRAO kan kontakta oss. Vi har möjlighet att ta emot dig som tar dina studier på allvar och är nyfiken på teknik. Vi har begränsat med platser.

För skolklasser har vi även vissa möjligheter att ta emot studiebesök redan från mellanstadiet. Lärare är välkomna att kontakta oss för mer info.