Calmon Stegmotorteknik AB

Prova på ingenjör inom elektronik, programmering och mekatronik

Sommarjobbare vid arbetsplats med mätinstrument och detaljer av kretskort

Calmon är ett konsultföretag som jobbar med produkt­utveckling. Vi som arbetar på Calmon har alla gått teknik­programmet på gymnasiet. Vi har sen läst vidare till civil- och högskole­ingenjörer. Arbete med produkt­utveckling är mycket varierande. Vi jobbar med idéer, beräkningar samt konstruktion av elektronik, mekatronik och program. Vi bygger prototyper så vi kan testa och mäta på våra konstruktioner. Arbetet är både teoretiskt och praktiskt.

Vi erbjuder sommarjobb till dig som är intresserad av teknik och motorstyrningar. Både du som läser på teknisk högskola och du som går på gymnasiets teknik, natur eller el och energiprogram är välkommen att söka.

Du som studerar på teknisk högskola

Vi försöker alltid ordna med arbetsuppgifter som är så ingenjörsmässiga som möjligt för våra sommarjobbare. Hur avancerade arbetsuppgifter just du kommer få beror därför till stor del på hur mycket du kan och hur mycket du vill lära dig. Har du en hobby som anknyter till det vi arbetar med så är det självklart en stor fördel.

Vi tycker att sommar- och examensarbeten är en utmärkt väg in i företaget. Om du vill jobba med kul teknik och vara delaktig i att uppnå vår högt ställda ambition så hör av dig. Vi kan, för dig med rätt förutsättningar och ambition erbjuda en väg till ett tekniskt utmanande och spännande arbete.

Du som studerar på gymnasiet

För dig som går på gymnasiets teknik-, natur- eller el och energiprogram erbjuder vi prova-på-sommarjobb. Detta ger dig inblick i hur avancerad produktutveckling går till. Du kommer förmodligen också få träffa och arbeta med någon av de högskolestudenter som sommarjobbar hos oss. Arbetsuppgifterna varierar. Du kan få möjlighet att lära dig bygga prototyper, mäta på elektronik och mekatronik, utvärdera mätresultat, lära dig hantera olika instrument och program, programmera och mycket annat. Vi försöker alltid anpassa arbetsuppgifterna efter dina förutsättningar. Arbetsuppgifterna ska vara typiska för produktutveckling men ändå inte för svåra. Prova-på-sommarjobb är 2 veckor.

Ansökan

Sista dag för att ansöka om sommarjobb är söndag vecka 12. Utöver ett personligt brev så vill vi att du skickar med ett färskt betygsutdrag som visar var du befinner dig i din utbildning. Ange vilka veckor du har möjlighet att arbeta. Om du vill ha mer information om oss så hör av dig, det finns möjlighet att komma och hälsa på. Vi lämnar erbjudande om sommarjobb några veckor efter sista ansökningsdag.

Välkommen!

Ansök på jobb(snabelA)calmon.se